Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
Alcoholverslaving - Alcoholverslaving
Alcoholverslaving - Alcoholverslaving
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

Alcoholverslaving

Alcoohlcoacing 40dza Editie.nl
40 dagen zonder alcohol Editie.nl
Alcoholverslaving
Alcoholverslaving

Alcoholverslaving
Drankgebruik, alcoholprobleem en drankmisbruik komt voor. Het hebben van een probleem met alcohol is een van de meest voorkomende vormen. Wanneer de grens verschuift van alcoholgebruik naar alcoholmisbruik, is een alcoholverslaving dichtbij. Alcoholmisbruik is ingrijpend voor de persoon en naasten. Vaak ontbreekt inzicht in de gevolgen van het drankprobleem. Dat wordt pas ervaren als het gebruik mindert of is gestopt.


<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Alcoholverslaving


Herkent u de last van alcoholgebruik bij of na een gebeurtenis, receptie, bijeenkomst of aan het einde van een werkdag? Of herkent u wellicht het gebruik dat u beschouwt als beloning of feestje? En vraagt u zich af: “hoe doorbreek ik dit patroon of het doordrinken?”

U heeft ontdekt dat u wel de wil heeft om het patroon te veranderen. Uw gedrag, vaardigheden en emoties staan dit echter tot nu toe in de weg.

Alcoholcoaching is voor gebruikers die, of dit nu incidenteel of regelmatig voorkomt, last hebben van hun gebruikspatroon. 

U kan daaraan wat gaan doen.

U leert de vaardigheden die nodig zijn om het patroon te doorbreken. Met een ervaringsdeskundige die professioneel is opgeleid in Nederland en België.

Alcoholcoaching staat voor een open en frisse benadering. Het is anders dan waarin de verslavingszorg voorziet. Er is een open, energiek en direct contact dat voor u tot actie leidt.

Vanaf de start krijgt u zicht op uw mechanismen die leiden tot gebruik. Denk hierbij aan: gedachten, beloning, trek, thuis komen, opkikker, lichamelijke aandrang of emotie bij de aanvang van het drinken. Gedurende het traject leert u hiermee anders om te gaan. Zo is “trek” bv. een emotie. Die komt op, maar is ook te beďnvloeden, waardoor uw trek in alcohol wegebt…… http://alcoholconsulent.nl/
02 Januari 2011 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog